Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn

Mattias Vogel

Mack-SM 2013 gick av stapeln i november under matmässan "Mitt Kök" på Stockholmsmässan i Älvsjö. Inför publik avgjordes finalen mellan de åtta finalisterna. Mattias macka "Glöd på bröd" var den av de åtta finalmackorna som föll juryn mest i smaken. Vinnarmackan bestod av ett ekologiskt surdegsbröd med paprikacreme med feta- och philadelphiaost, grillad kycklingfilé, grillad paprika, inlagd rödlök, rucola och ärtskott.

Mattias kreation

Deltagare

Vinnare

Mattias Vogel från Delselius Konditori, Gustavsberg.

Vinnare i Mack-SM 2013 blev Mattias Vogel från Delselius Konditori i Gustavsberg utanför Stockholm. Mattias vann med mackan ”Glöd på bröd”, ekologiskt surdegsbröd med paprikacreme med feta- och philadelphiaost, grillad kycklingfilé, grillad paprika, inlagd rödlök, rucola och ärtskott.

 

2:a plats

Marine Berggren från Spånga Konditori, Stockholm.

Marine Berggren kom tvåa i tävlingen. Marine tävlade med mackan "Svea", en ekologisk levain med enrisrökt fläsksida, sveciacreme, svenskt höstäpple, gulbeta och fläder- och älgörtsirap.

 

3:e plats

Sara Johansson från Ninas Konditori, Mörrum.

Sara Johansson kom trea i tävlingen. Sara tävlade med mackan ”Saras smakfestival”, dinkelbröd med äpple och morötter, kräftor, grön sparris, rödbetor, sockerärtor, bladspenat, sweet chili, honung, äpple och morötter.

 

Delad fjärdeplats

Christin Gustafsson, Stigs Café, Värnamo

Maria Lakatos, Bryggan café och bistro i Jönköping

Elin Lindqvist, Bernards City i Jönköping.

Emelie Wallin, Konditori Genuin i Järna

Frida Åhl, Bageri Baktanke i Gällivare